Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού (22/2/2015)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 θα παραστεί στην τελετή έναρξης της λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX 2015», που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι.


Σαν σήμερα 21/2/1913

21/2/1913 - Ο αεροπόρος Ανθυπίλαρχος Χρήστος Αδαμίδης πραγματοποίησε με αεροπλάνο Maurice Farman πτήση πάνω από τα Ιωάννινα, που μόλις είχαν απελευθερωθεί, και προσγειώθηκε στην πλατεία του Διοικητηρίου, όπου τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Με την πτήση αυτή έληξαν οι επιχειρήσεις στο μέτωπο Ηπείρου.

www.haf.gr

Γυναίκα σμηνίας επικεφαλής της Διμοιρίας Επιδείξεως της ΠΑ

Εντυπωσίασε τα πλήθη

Εντυπωσίασε δύο φορές τους συγκεντρωμένους γονείς και επισκέπτες των νεοορκισθέντων σμηνιτών της ΠΑ στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη η «Διμοιρία Επιδείξεων» της Μονάδος, η οποία αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από νέους σμηνίτες «ηλικίας» 20 ημερών.

Δείτε περισσότερα

Τον Απρίλιο αναμένεται η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές

Τι γίνεται με την αύξηση των ετών φοίτησης στις σχολές Υπαξιωματικών

Τον Απρίλιο αναμένεται να εκδοθεί η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές σύμφωνα με ενημέρωση του news.gr από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όσον αφορά την αύξηση των ετών φοίτησης στις σχολές Υπαξιωματικών από τα δύο στα τρία έτη μας γνωστοποιήθηκε ότι μέχρι το Μάιο ολοκληρώνονται όλες οι εσωτερικές διαδικασίες...

Δείτε περισσότερα

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Υπουργέ Άμυνας, αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνοι λόγο ηλιθιότητας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο  Αρχηγός της Τούρκικης Αεροπορίας έδειξε την ηλιθιότητα του, βιντεοσκόπησε την πτήση και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά την ανέβασε και στην επίσημη σελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας.

Διάσωση Πληρώματος Φ/Γ Πλοίου "Kerem S" από Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:57, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), απογειώθηκε από την Κω, με σκοπό τη διάσωση του εξαμελούς (6) πληρώματος του φορτηγού (Φ/Γ) πλοίου "Kerem S", σημαίας Αγίου Βικέντιου, το οποίο είχε προσαράξει στις 17:44, στο βόρειο άκρο της νήσου Λεβίθα, δεκαέξι (16) ναυτικά μίλια δυτικά της Λέρου.

Ορκωμοσία Α' ΕΣΣΟ 2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 350ΠΚΒ

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (Α/ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε την 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων/Αεροπορική Βάση Σέδες, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Στέφανος Κομιανός.

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ..

Νέα βρώμικα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες μέρες εν όψει των κρίσεων σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ.Tα ίδια ακριβώς παιχνίδια που παίζονταν λίγο πριν τις εκλογές . Κύκλοι που στόχο έχουν την μόνιμη ανακατωσούρα στο στράτευμα προπαγανδίζουν κατά του αρχηγού του.

Δείτε περισσότερα

Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων σμηνιτών της 2015 Α’ ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, παρέστη σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2015 στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων σμηνιτών της Α΄ ΕΣΣΟ 2015 της Πολεμικής Αεροπορίας, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) στην Τρίπολη.

Από βήματος παρουσία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στη διάρκεια του 24ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου στο 251 ΓΝΑ

“Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βρίσκονται τα θέματα υγείας του προσωπικού”, τόνισε εμφατικά ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, μιλώντας στη διάρκεια των εργασιών του  24ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου στο Αμφιθέατρο 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.


Ο Τούρκος Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο με F16D Block 50+! (video)

O Αρχηγός της Τούρκικης Πολεμικής Αεροπορίας  General Akın Öztürk πέταξε με F16D Block 50+  στη θάλασσα του  Αιγαίου !

Βέβαια δεν πέταξε στα όρια του FiR Αθηνών γιατί εκεί περιπολούν τα Μαχητικά των Ρωμιών και δεν μας παίρνει για μαγκιές

Σαν Σήμερα 20/2/1941

20/2/1941 - Επτά PZL P.24 της 22 Μοίρας Διώξεως, σε συνεργασία με άλλα 12 αεροπλάνα των άλλων Μοιρών Διώξεως, ανέλαβαν την εκτέλεση αποστολής προστασίας φίλιων βομβαρδιστικών, καθώς και κάλυψης της περιοχής Σεντέλι.

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα με την Πρέσβη του Ισραήλ Irit Ben-Abba Vitale


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας  είχε στις 10.00 συνάντηση με την Πρέσβη του Ισραήλ, Irit Ben-Abba Vitale στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ησυχος.

Συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων και αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Συνάντηση ΥΠΕΘΑ με τους απόστρατους της Πολεμικής Αεροποριας


Συνάντηση με τους απόστρατους της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος για να ακούσει τα προβλήματα που μαστίζουν τον συγκεκριμένο Κλάδο, ο συγκεκριμένος χώρος έχει χτυπηθεί άσχημα από την οικονομική κρίση, παρ όλα αυτά δίνουν τον αγώνα τους με αξιοπρέπεια για να κερδίσουν ξανά τα αυτονόητα, ο κ΄ Καμμένος έδειξε την συμπαράστασή του στα θέματα που τους καίνε, μένει να τα δούνε και στην πράξη. Τον σύλλογο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ αποστράτων Λάρισας Σγος ε.α. Κωνσταντίνος Λιούτας.

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην 110 ΠΜ (φωτογραφίες)

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης μετέβη μετά την επίσκεψη του στο ΑΤΑ ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και πιο συγκεκριμένα στην 337 Μ, εκεί τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πτέρυγας Σμήναρχος Θ. Σύρμος, ο Μοίραρχος κ΄ Παπαδάκης και ο Mοίραρχος της 348 Μ, καθώς και το ιπτάμενο προσωπικό των 2 μοιρών.

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο ΑΤΑ (φωτογραφίες)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε σήμερα ενημερωτική επίσκεψη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου και ενημερώθηκε από τον Αρχηγό ΤΑ Χρήστο Βαίτση για την επιχειρησιακή λειτουργία του αρχηγείου, μετά από μία ενδελεχή ενημέρωση οι 2  άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας κ΄ Βαίτσης ως αναμνηστικό του παρέδωσε κάτι πολύ συμβολικό που ήταν ένα αεροσκάφος F-16C Block 50 της 341 Μ. όπου έχασαν την ζωή τους οι 2 χειριστές στο Albacete της Ισπανίας.  


Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη Α/ΓΕΑ στο ΚΕΑΤ

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, επισκέφθηκε το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.

Προσφορά Υποτροφίας των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στα Τέκνα των Σμηναγών (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιου Ζάγκα

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, κ. Ελευθέριο Γείτονα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και με μέλη των οικογενειών των Σμηναγών (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιου Ζάγκα.

C-130 μετέφερε κοριτσάκι στη Ρόδο

Σε μεγάλο κίνδυνο τέθηκε η ζωή ενός μικρού παιδιού 22 μόλις μηνών, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρήκε μικρά κομματάκια καυστικής σόδας (ποτάσα) και τα έβαλε στο στόμα του, προκαλώντας έτσι σταδιακό εσωτερικό έγκαυμα με την κατάποσή τους!


Ο υπουργός άμυνας επισκέπτεται τους σχηματισμούς της Λάρισας

Τη Λάρισα αναμένεται να επισκεφθεί αύριο Πέμπτη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο ενημέρωσης και καθηκόντων του κάθε σχηματισμού.

Αύριο εγκαινιάζονται η νέες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΕ

Την Πέμπτη εγκενιάζονται ο νέες εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κουτσόχερο Λάρισας - το νέο δηλαδή Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) που θα λειτουργεί πλέον στο χώρο του πρώην ΝΑΤΟικού αεροπορικού υπόγειου στρατηγείου, έδρα του καταργηθέντος CAOC 7 που βρίσκεται στην περιοχή Λάρισας.


Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Πρέσβη της Μάλτας στην Ελλάδα Charles Stafrace

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 με τον Πρέσβη της Μάλτας στην Ελλάδα Charles Stafrace.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Μάλτας Ταξίαρχος Jeffrey Curmi, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 17/2/2015

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Στον Έβρο ο γιος του Πρετεντέρη! Τέρμα στα ρουσφέτια βάζει ο Καμμένος

Φύλλο πορείας για Έβρο εκδόθηκε για τον γιο του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο γιος του κυρίου Πρετεντέρη είχε τοποθετηθεί μετά από... την εκπαίδευσή του στο T/ΓΕΕΘΑ και χθες Τρίτη έλαβε φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου.

Το είπε και το έκανε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Κμμένος

defenceline.gr : Η συνεκπαίδευση ΠΑ και USAFE στη Σούδα - Η 480FS και η ιστορία της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Βαγγέλης Αντωνάκης

Ολοκληρώθηκε η κοινή εκπαιδευτική άσκηση μεταξύ της Ελληνικής και της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην αεροπορική βάση της Σούδας και την 115ΠΜ.

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζουν ¨βροντερή υποστήριξη»οι Αεροπόροι μας στο Πολεμικό Ναυτικό!

Ετοιμάζουν ¨βροντερή υποστήριξη»οι Αεροπόροι στο Πολεμικό Ναυτικό στο τελευταίο  Σκέλος των Επιχειρήσεων των Πολεμικών Σκαφών  στις ασκήσεις του ΠΝ που κορυφώνονται στις 20 του Μηνός !

Διαγωνισμός για την πώληση 2 ελικοπτέρων ΑΒ-212 και Εμπραέρ

Τη προσεχή εβδομάδα ανακοινώνεται ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την πώληση ενός κυβερνητικού αεροσκάφους (τύπου Εμπραέρ) και δύο ελικοπτέρων AB-212
 που χρησιμοποιούνταν ως τώρα από κάθε πολιτική ηγεσία  για πτήσεις VIP.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Πρέβεζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 16/2/2015

Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Συνδρομή 133ΣΜ στον Αποχιονισμό Οδικού Δικτύου

Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, η 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ) συνέδραμε με προσωπικό και μέσα, στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, στα ορεινά του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Δείτε φωτογραφίες

Τα πιθανά φαβορί των κρίσεων

Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχουν ληφθεί αποφάσεις για τις κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή είναι η κοινή άποψη που υπάρχει και στα τρία υπουργικά γραφεία. Καμμένος-Ήσυχος-Τόσκας έχουν καταλήξει ότι πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ,ώστε ο μηχανισμός των Γενικών Επιτελείων να μην βρίσκεται σε “κατάσταση αναμονής” και πολύ περισσότερο σε απραξία.

Δείτε περισσότερα

Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας δύνανται να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στο Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.e-stadiodromia.eoppep.gr.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ALERT… Κίνδυνος για τη ζωή του Πάνου Καμμένου! CIA: Επικίδυνος για τις ΗΠΑ μαζί με τον Κοτζιά! Τα Email των επαφών με Ρώσους!

Κίνδυνος για τη ζωή του Πάνου Καμμένου! CIA «Επικίνδυνοι Κοτζιας-Καμμενος για τις ΗΠΑ»… Τι γράφουν τα Κλεμμένα Email που αφορούν τις επαφές Κοτζιά-Καμμένου με Ρώσους!

Μπαράζ επιθέσεων του ξένου τύπου με αρνητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπο του Έλληνα Υπ. Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,
αλλά και με στοχοποίηση του Υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου!

Δείτε περισσότερα

ΠΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ «OPEN SKIES» (Φωτογραφίες)

Από 9 έως 13 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο της Συνθήκης «Ανοικτοί Ουρανοί» (Open Skies), πραγματοποιήθηκε πτήση παρατήρησης στην Ελλάδα από ομάδα αξιολογητών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Stolen Cerberus II" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκλήρωση της Συνεκπαίδευσης "Stolen Cerberus II"

Από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 έως και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης (112ΠΜ) συνεκπαίδευση με την ονομασία "Stolen Cerberus II", της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών (356ΜΤΜ) με την 37th Airlift Squadron (37th AS) της 86th Airlift Wing των ΗΠΑ, η οποία εδρεύει στην αεροπορική βάση του Ramstein, στη Γερμανία.

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 15/2/2015

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Εορτασμός Ιερού Ναού Οσίου Δαμιανού στη ΔΑΚ

Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (ΔΑΚ), στο Ελευθέριο Λάρισας, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Οσίου Δαμιανού, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου, κ.κ Ιγνατίου.

Ημερίδα για τον "Αθλητισμό και Ένοπλες Δυνάμεις" στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης!

«Αερογέφυρα» σωτηρίας για τετράχρονο από την Κεφαλονία

Μία νέα γέφυρα ζωής στήθηκε το βράδυ της Κυριακής για ένα τετράχρονο αγοράκι μετά από τροχαίο ατύχημα.

Εμμανουήλ Αργυρόπουλος ο Έλληνας αεροπόρος

16/2/1912 - Πραγματοποιήθηκε νέα επιτυχής πτήση από τον πρώτο Έλληνα αεροπόρο Εμμανουήλ Αργυρόπουλο στην περιοχή του Ζωολογικού κήπου, στο Παλαιό Φάληρο, η οποία κατέληξε σε αεροπορική γιορτή.

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΙΑΙΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα στο Κυπριακό, η ασφάλεια στις πλατφόρμες αντλήσεως αερίου στην ευρύτερη περιοχή, τα προβλήματα που θέτει η συνεχής και προκλητική παρουσία του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Barbaros Hayreddin Pasa», καθώς και...

Δείτε επερισσότερα

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΕΑΑΑ Πρέβεζας

Στις νέες εγκαταστάσεις της σήμερα Σάββατο 14/2 στις 6μ.μ., τα μέλη της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας, Παράρτημα Πρέβεζας, έκοψαν τη βασιλόπιτα.
Έτσι, σε εγκάρδιο και φιλικό συνάμα κλίμα τα μέλη της ένωσης, αντάλλαξαν ευχές ενώ τους δόθηκε και η ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Δείτε περισσότερα

Πέντε «καυτά» μέτωπα για τον νέο ΥΕΘΑ. Τι θέλουν οι Στρατιωτικοί

• «Αυτά θέλουμε» διαμηνύουν στην πολιτική ηγεσία οι στρατιωτικοί
• Για τη στέγαση των στελεχών των ΕΔ ζητείται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου, προκειμένου να έχουν στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση

Το άμεσο ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας για την επίλυση των προβλημάτων που υπήρχαν πριν από την κρίση και επιδεινώθηκαν υπέρμετρα μέσα στην ύφεση ζητούν... οι στρατιωτικοί.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου προχώρησε σε μια συνολική καταγραφή, πολύτιμο βοήθημα για τη νέα πολιτική ηγεσία, που συνοδεύεται από προτάσεις για:

Δείτε περισσότερα

Gulfstrem η Embraer ?

Για όσους ακόμη αναρωτιούνται γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπόρεσε να προχωρήσει σχεδόν καμία από τις μεγάλες “αποκρατικοποιήσεις” που η ίδια ¨ευαγγελιζόταν” , η ιστορία των vip αεροσκάφων ,των “πρωθυπουργικών” όπως τα λέμε είναι διδακτική. Ούτε καν το ένα από τα τρία αεροσκάφη δεν κατάφερε να πουλήσει οπως είχε ανακοινώσει ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Τώρα την ίδια ανακοίνωση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Θα τα καταφέρουμε;