Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Η συμβολή της ΠΑ στο μεταναστευτικό

Στο πλαίσιο συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, η Πολεμική Αεροπορία, για  το πρώτο τρίμηνο του 2016, διέθεσε:α. Από την 112ΠΜ:
- Παρασκευάστηκαν και διατέθηκαν τριάντα μία χιλιάδες τριακόσιες (31.300) μερίδες φαγητού (πρωινό, γεύμα, δείπνο) για σίτιση παράτυπα εισελθόντων ατόμων στα κέντρα – δομές του Ελληνικού, του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, της Αμυγδαλέζας, του λιμανιού του Πειραιά και του Σχιστού.
- Από 3 Φεβρουαρίου έως και 21 Μαρτίου 2016, διατέθηκαν εκατόν εξήντα (160) άτομα προσωπικό για την οργάνωση και ανάπτυξη των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, καθώς και των Ανοιχτών Δομών προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Ελληνικό, στον Πειραιά, στην Αμυγδαλέζα, στη Μάνδρα, στη Ριτσώνα, στο Βοτανικό, στον Άγια Ανδρέα, στο Ζούμερι και στο Σχιστό, με απασχόληση στους τομείς υγειονομικής περίθαλψης, μεταφοράς προσωπικού, σίτισης και εργασιών υποδομών.
β. Από το ΚΕΔΑ/Ζ διατέθηκαν εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδες τριακόσιες σαράντα οκτώ (125.348) μερίδες φαγητού για σίτιση προσφύγων και μεταναστών.
γ. Από τη 206ΠΑΥ διατέθηκαν εξήντα τρία (63) άτομα προσωπικό, στα κέντρα - δομές του Ελληνικού, της Ριτσώνας, του Αγίου Ανδρέα, της Παιανίας, του Σχιστού και της Φιλιππιάδας Πρεβέζης.
δ. Από τη 204ΜΓΑΠ διατέθηκαν πέντε (5) άτομα προσωπικό, για πέντε (5) ημέρες, για ανάπτυξη σκηνών στη Ριτσώνα.
ε. Από το ΕΤΗΜ διατέθηκαν πέντε (5) άτομα προσωπικό, για σαράντα (40) ημέρες, για ανάπτυξη σκηνών στο Ελληνικό και στον Μαραθώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου