Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Θανατηφόρο ατύχημα για τους Blue Angels την ίδια ημέρα της πτώσης του F-16 των Thunderbirds

Ένα δεύτερο αεροπορικό ατύχημα συνέβη μετά από αυτό της συντριβής ενός αεροσκάφους F-16 των  THUNDERBIRDS. Το αεροσκάφος F/A-18 του Αμερικάνικου Ναυτικού των Blue Angels. Το μαχητικό κατέπεσε σε απόσταση 39 χλμ νοτιοανατολικά του Νάσβιλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου, του αμερικανικού ναυτικού.


Ο κυβερνήτης βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων για να λάβουν μέρος το Σαββατοκύριακο σε αεροπορική επίδειξη συνετρίβη κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το Πολεμικό Ναυτικό, δήλωσε ο πιλότος Blue Angels πέθανε από τους τραυματισμούς που υπέστη στη συντριβή στο Tennessee.


Μάρτυρας δήλωσε στο CNN  ότι το F/A-18 φαινόταν να χανει ύψος.
"Κοίταξα και είδα να έρχεται προς τα κάτω, και σκέφτηκα ότι ίσως έκαναν βουτιές,  "Τότε είδα μια τεράστια μπάλα από πορτοκαλί φωτιά, και είπα « Ο Θεέ μου, αυτός είναι συνετρίβη. Έκλαψα. Θέλω να πω, η πρώτη σκέψη ήταν ο φόβος για τον πιλότο. "

Το Πολεμικό Ναυτικού δήλωσε ότι η υπηρεσία ήταν στη διαδικασία της κοινοποίησης της οικογένειας του πιλότου και το όνομα του πιλότου είχε παρακρατηθεί.
Το δυστύχημα συνέβη στις αρχή της εκπαίδευσης, αμέσως μετά όταν ο πιλότος απογειώθηκε, είπε το Πολεμικό Ναυτικό.

"Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους των Blue Angels μετά από αυτή την τραγική απώλεια», δήλωσε ο επικεφαλής των ναυτικών δυνάμεων Ναύαρχος. John Richardson. "Ξέρω ότι η ομάδα του Ναυτικού και Σώμα των Πεζοναυτών είναι μαζί μας. Θα ερευνήσουμε αυτό το ατύχημα πλήρως και θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον."

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ Blue Angels F / A-18 συνετρίβη κατά την προετοιμασία για τη μεγάλη Tennessee Air Show, Ναυτικού εκπρόσωπος της Cmdr. Jeanette Groeneveld είπε.
Σμύρνη επικεφαλής φωτιά Bill Culbertson είπε ότι υπάρχουν ήδη μονάδες στη γραμμή της πτήσης έτσι τα πληρώματα του ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στην σκηνή συντριβή μέσα σε λίγα λεπτά.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά σε ένα πρώην φυτεία που ονομάζεται Sam Davis Εσωτερικών που είναι μια τουριστική περιοχή, και επίσης δεν ήταν πολύ μακριά από το συγκρότημα διαμερισμάτων, είπε Culbertson.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου