Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Αιχμή Του Δόρατος : 5ο Kavala Air Sea Show 2016 (ΕΚΠΟΜΠΗ)

Ο Δήμος καβάλας ως επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής προγραμμάτισε την 5η κατά σειρά αεροπορική και ναυτική διοργάνωση <<Kavala Air Sea Show 2016>>.

Στις 24/25 και 26 Ιουνίου στην  παραλιακή ζώνη του λιμένα Καβάλας και στην Θάσο. Μεταξύ άλλον στην εκδήλωση συμμετείχαν η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους "ΖΕΥΣ",   η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους Τ-6Α "Δαίδαλος" το 2ο ΤΕΕΠ με δύο AH-64D Apache, το ακροβατικό σμήνος  Baltic Bees και άλλες πολλές συμμετοχές.


Η Αιχμή Του Δόρατος κάλυψε όλο το αεροπορικό γεγονός στην Καβάλα και στην Θάσο  και σας το παρουσιάζει σήμερα στο www.polemikiaeroporiahaf.blogspot.gr στις 21:00 μ.μ .


1 σχόλιο:

  1. Η Διοργάνωση ευχαριστεί πολύ γι΄αυτή την εξαιρετική σύνθεση. Κάθε προσπάθεια ιδιαίτερα εάν είναι επαγγελματικής ποιότητας, βασισμένη στο πάθος και την αγάπη για τον αεροπορικό μας πολιτισμό, δηλαδή ο ιδανικότερος συνδιασμός σε καιρούς χαλεπούς, θα φέρνει τον κόσμο μπροστά στο μεγαλείο των αεροπορικών κυρίως μέσων και προσωπικού των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή