Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ορκωμοσία Νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων (Φωτογραφίες)Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσε η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλειος Λεβέντης, εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ,  συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.
Συνολικά ορκίστηκαν εβδομήντα έξι  (76) Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων εξήντα οκτώ (68) από την Ελλάδα, επτά (7) από την Κύπρο και ένας (1) από την Ιορδανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου