Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη του Διοικητή Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής (Κ.Α.Ι.) στην ΕΑΒ

Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ Α.Ε.) επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής (Κ.Α.Ι.) με επικεφαλής τον Διοικητή Ταξίαρχο (YI) κ. Θ. Ηλιόπουλο.Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Γεώργιος Μαζαράκος και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγινε ενημερωτική παρουσίαση για την πολύπλευρη δραστηριότητα και το σημαντικό έργο της ΕΑΒ, όπως επίσης και από πλευράς Κ.Α.Ι. έγινε συνοπτική ενημέρωση περί του αντικειμένου του.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Εργοστάσιο Ηλεκτρονικών όπου έγινε ιδιαίτερη ενημέρωση για τον Τομέα Ηλεκτρονικών της Διεύθυνσης Μελετών, Έρευνας & Ανάπτυξης. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν κοινές περιοχές συνεργασίας, μεταξύ των οποίων είναι τα Συστήματα Ελέγχου, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης ιπταμένου προσωπικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Πολιτικής Αεροπορίας.

Η πιθανή συνεργασία εντοπίζεται σε τομείς προσομοίωσης θαλάμου διακυβέρνησης με ταυτόχρονη ιατρική παρακολούθηση του ιπτάμενου προσωπικού, στοχεύοντας στη βελτίωση της ασφάλειας των πτήσεων, καθώς επίσης και στην υποστήριξη και αναβάθμιση των συστημάτων και του εξοπλισμού που διαθέτει το ΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου