Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ

Αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου πραγματοποίησε διήμερη επίσημη επίσκεψη, 25 και 26 Οκτωβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ Α.Ε.).


Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Την επίσημη αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαζαράκος και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης έγινε ενημερωτική γενική παρουσίαση για την πολύπλευρη δραστηριότητα και το σημαντικό έργο της ΕΑΒ με ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία της εταιρείας με τις Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίσης, συζητήθηκαν οι τομείς μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ της ΕΑΒ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου που επικεντρώνεται στα αεροσκάφη F-16, C-130, M-2000 και τους κινητήρες τους.

Ακολούθησαν ξεναγήσεις στα Εργοστάσια, όπου η Αιγυπτιακή αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για εν εξελίξει προγράμματα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου