Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Α. Τσίπρας : Είμαι περήφανος για τους Έλληνες πιλότους μας !!!Με αφορμή την τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ μεταξύ της Ελλάδος της Κύπρου  και του Ισραήλ με θέμα την ενέργεια,  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κοινή συνέντευξη τύπου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά  στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές του Ισραήλ.


Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά  για τους Έλληνες χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας (383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης) για το δύσκολο έργο που παρείχαν στο λαό του Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη τύπου δήλωσε τα παρακάτω :

Θα ήθελα εκ μέρους του Ελληνικού λαού να εκφράσω την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στον Ισραηλινό λαό, για τις καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν πρόσφατα πλήττοντας χιλιάδες οικογένειες. Είχαμε κι εμείς ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν και αντιλαμβανόμαστε απόλυτα μιας τέτοιας καταστροφής γι αυτό και σπεύσαμε να στείλουμε δυνάμεις προκειμένου να συμβάλουμε κι εμείς στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και περήφανος, για το γεγονός ότι οι Έλληνες πιλότοι με αυταπάρνηση συνέβαλαν ουσιαστικά στο να σωθεί μια πολύ σημαντική πόλη του Ισραήλ, η Χαίφα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου