Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής η νέα διοίκηση της ΕΑΒ ΑΕ

Υπέρ των διορισμών του Ζαχαρία Γκίκα στη θέση του νέου προέδρου της ΕΑΒ και του Γιώργου Μαζαράτου ως διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όχι ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ Ποτάμι, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων, δήλωσαν "παρών".

ΤΖΕΛΙΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του Αθανασίου 15/1/1959 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Υποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος Republic F-84F Thunderstreak

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Νικολάου 15/1/1980 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Σμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 336 Μοίρα Βομβαρδισμού
Αεροσκάφος Lockheed TF/F-104G Starfighter

Ο Αρχηγός ΓΕΑ στο Πατριάρχείο Ἱεροσολύμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε 3-4 χρόνια θα παραλάβει νέα μαχητικά η Βουλγαρία

Η βουλγαρική Αεροπορία αναμένεται να διαθέτει νέα μαχητικά αεροσκάφη σε τρία έως τέσσερα χρόνια, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Νικολάι Νέντσεφ, ενημερώνοντας τα μέσα ενημέρωσης, ότι η επιτροπή που συστάθηκε για να μελετήσει τις διαθέσιμες επιλογές, θα υποβάλλει το πόρισμά της τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δείτε περισσότερα

Στο «ράφι» τα σχέδια απόσυρσης των A-10 λόγω ISIS…

Όπως έγινε γνωστό η αμερικανική Αεροπορία (USAF) έβαλε στο «ράφι» τα σχέδια για την απόσυρση των αεροσκαφών εγγύς υποστήριξης τύπου A-10 Thunderbolt II, εξαιτίας της χρησιμότητάς του στα χερσαία στρατεύματα που τονίζουν τη χρησιμότητά του στο πλαίσιο του πολέμου εναντίον των δυνάμεων του αυτοαποκαλούμενου ως Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Δείτε περισσότερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 14/1/2016

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΑΤΑ

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), παρουσία του Αρχηγού ΤΑ, Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού του Αρχηγείου, καθώς και των Διοικητών των Μονάδων περιοχής Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΑΥ

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), παρουσία του Διοικητή της, Υποπτέραρχου (Ι) Συμεών Αστρεινίδη, καθώς και του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού της.

Δείτε φωτογραφίες

Παράδοση - Παραλαβή της Διοίκησης της ΕΑΑΑ

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Επίτιμο Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, στον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Σπυρίδωνα Καββούρη.

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του 251ΓΝΑ

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ).

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΓΕΑ

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

ΦΙΝΙΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Νικολάου 14/1/1949 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Υποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα Αεροσκάφος
Supermarine Spitfire Mk VB/VC, Mk IX Lf/HF, Mk XVI

«Οι Γλαύκες σε μία διαφορετική αποστολή….»

Προσωπικό του 2ου ΤΕΕΠ δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία και τον σεβασμό του σε θέματα του φυσικού περιβάλλοντος και της άγριας πανίδας της χώρας μας επισκέφθηκε το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΕΚΠΑΖ) στην Αίγινα.

JF-17 Thunder: Το σίριαλ του μαχητικού έχει και συνέχεια!

Αν ήταν ταινία του Χόλιγουντ θα είχε «σπάσει» τα ταμεία! Ο λόγος για το κινεζικό μαχητικό JF-17 Thunder το οποίο μετά την ηχηρή παρουσία του στη δημόσια συζήτηση στη Σρι Λάνκα και τη Νιγηρία (και αλλού…), έρχεται η ώρα να αποτελέσει αντικείμενο… πόθου και για το Αζερμπαϊτζάν.

Σαν σήμερα στις 14/1/1951


Απονεμήθηκε το Αμερικανικό Μετάλλιο Αέρος (Air Medal) σε 19 αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού 13ου Σμήνους Μεταφορών (αεροσκάφη C-47 Dakota) για τη συμμετοχή τους στη διάσωση τραυματιών στο Hagaru-ri της Βορειοανατολικής Κορέας, από 4 έως 10 Δεκεμβρίου 1950. Το ίδιο μετάλλιο απονεμήθηκε αργότερα και σε πολλούς άλλους αξιωματικούς και οπλίτες για τη συμμετοχή τους σε επικίνδυνες αποστολές.

https://www.haf.gr/

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 13/1/2016

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Το βιολί βιολάκι μου …τουρκικό S-70 πάνω από τη Ζουράφα

Τουρκικό ελικόπτερο S-70 πέταξε πάνω από τη βραχονησίδα Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, σε ύψος 600 ποδιών (180 μέτρων) στις 10:40 το πρωί. Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, το τουρκικό ελικόπτερο που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών στις 10:32 το πρωί, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 10:42 και αναγνωρίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική. Ο τουρκικός στόλος εκτελεί επιχειρησιακή εκπαίδευση α’ τριμήνου στον κόλπο του Ξηρού, όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες πηγές.

Δείτε περισσότερα

Αεροδιακομιδή Ασθενούς από Πλοίο (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεταφορά Μοσχευμάτων με Αεροσκάφος της ΠΑ

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2015, αεροσκάφος Gulfstream V της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), παρέλαβε και μετέφερε, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μοσχεύματα, από το Ηράκλειο Κρήτης στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 05:39 και ολοκληρώθηκε στις 09:03.

https://www.haf.gr

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο Ισραήλ

Από την Κυριακή 10 έως και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Α' Κλάδου του ΓΕΑ, Υποπτέραρχο (Ι) Νικόλαο Χριστόπουλο, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Κράτος του Ισραήλ.

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου 13/1/1944 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Υποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 13η Μοίρα Ελαφρού Βομβαρδισμού
Αεροσκάφος Martin A-30(A) Baltimore

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιορδάνου 13/1/1944 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Επισμηνίας
Υπηρεσία / Μοίρα 13η Μοίρα Ελαφρού Βομβαρδισμού
Αεροσκάφος Martin A-30(A) Baltimore

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 12/1/2016

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Σπίτια για στρατιωτικούς και "ανάσταση" των νοσοκομείων τους οι δύο στόχοι του ΥΠΕΘΑ για το 2016

Δυο στόχους έθεσε για το 2016 ο ΥΕΘΑ ,στην ομιλία του στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Να ολοκληρωθεί ικανός αριθμός σπιτιών για τα στελέχη των ΕΔ και να λειτουργήσουν όπως πρέπει τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δείτε περισσότερα

Π. Καμμένος : Απαντήσεις από την βουλή σε ΝΑΤΟ και ΕΕ για τους S-300

Έτοιμη να προχωρήσει σε πώληση αμυντικού υλικού είναι η Ελλάδα. Παλαιού υλικού που δεν χρησιμοποιείτε φυσικά . Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας για την προμήθεια αμυντικού υλικού ανέφερε μεταξύ άλλων:

Δείτε περισσότερα

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Συντριβή Ιρανικού F-4 …Νεκροί οι δύο Χειριστές!


Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε ότι ένα  F-4 μαχητικό της Πολεμικής αεροπορίας  συνετρίβη κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν (φώτο αρχείου), σκοτώνοντας τους  δύο πιλότους .

Στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι η συντριβή συνέβη την Τρίτη το πρωί περίπου 45 μίλια δυτικά της Konarak Αεροπορική Βάση , περίπου 900 χλμ νοτιοανατολικά της ιρανικής πρωτεύουσας  την  Τεχεράνη .

Δείτε περισσότερα

Σωρεία παραβάσεων και παραβιάσεων από τουρκικά μαχητικά καθ' όλο το μήκος του Αιγαίου

Σε νέες παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν χθες 11 τουρκικά αεροσκάφη τη Δευτέρα, σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.  

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΑΕ

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), παρουσία του Διοικητή της, Υποπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Μανωλάκου, του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού της Διοίκησης καθώς και των Διοικητών των Μονάδων της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας.

Δείτε φωτογραφίες


Αεροδιακομιδή Ασθενούς από Πλοίο

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε 36χρονο Υποπλοίαρχο, με πρόβλημα υγείας, από το πλοίο «HMS Enterprise» του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, που έπλεε δεκαπέντε (15) ναυτικά μίλια νότια της νήσου Γαύδου.

Οι "κεραυνοί" της Πολεμικής Αεροπορίας. (Φωτορεπορτάζ)

Στις 1-4-88, το ΓΕΑ έχοντας υπόψιν του την απόφαση του ΑΑΣ «Περί συγκρότησης Μοιρών Μ-2000 και F-16 C/D» έδωσε εντολή στο ΑΤΑ να δημιουργηθεί η 330Μ, με χαρακτηριστικό κλήσης «ΚΕΡΑΥΝΟΣ».

USSOCOM: Αντίμετρα ραδιοσυχνοτήτων MC-130J Commando II

Την παραγγελία συστημάτων αντιμέτρων ραδιοσυχνοτήτων (RFCM: Radio Frequency Countermeasures) που θα εξοπλίσουν τα «ιπτάμενα πυροβολεία» AC-130J Ghostrider και τα αεροσκάφη ειδικών επιχειρήσεων MC-130J Commando II που επιχειρεί, ανακοίνωσε η διακλαδική διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ (USSOCOM: United States Special Operations Command).

Δείτε περισσότερα

Προϊστορικές αρχαιότητες σε περιοχή της 110 Π.Μ.

Δύο προϊστορικούς οικισμούς, έναν της Νεολιθικής εποχής και έναν της εποχής του Χαλκού, καθώς και ένα νεκροταφείο της μέσης εποχής του Χαλκού, με πλούσιους θησαυρούς της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, «κλείνει» προστατευμένους στους χώρους του, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης (Π.Μ.) της Λάρισας.

Στο χείλος της χρεοκοπίας βρέθηκε η Χώρα …Με C-130 μετέφεραν τόνους ευρώ !

Από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι και το καλοκαίρι του 2012, όπου πάνω από την Ελλάδα πλανιόταν το φάντασμα της χρεοκοπίας, διαδραματιζόταν απίστευτες σκηνές με μεταφορές τεράστιων ποσών προκειμένου η χώρα μας να σωθεί.
Όπως περιγράφεται σ υπήρξαν 3 περιπτώσεις που κυριολεκτικά τα ΑΤΜ και τα αποθέματα των τραπεζών είχαν στερέψει, καθώς οι Έλληνες φοβούμενοι μια χρεοκοπία είχαν αποσύρει τις καταθέσεις τους.

Δείτε περισσότερα

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του αντιπλοϊκού πυραύλου νέας γενιάς LRASM στο F/A-18 [βίντεο]

Το αμερικανικό ναυτικό ολοκλήρωσε τον έλεγχο φορτίου του αντιπλοϊκού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς(LRASM) της εταιρείας Lockheed Martin, στο F/A-18 Super Hornet της Boeing και τώρα θα προχωρήσει στις δοκιμές θορύβου και κραδασμών.

Ενα αντιπλοικό αντίγραφο του πυραύλου πλεύσης (cruise) αέρος-επιφανείας μακρού πλήγματος AGM-158 “JASSM” της Lockheed Martin, πιστοποιήθηκε για τη μεταφορά στα F/A-18E/F και B-1B της Boeing.

http://www.pronews.gr

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 11/1/2016

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Έκανε πίσω λόγω της Ινδίας η Σρι Λάνκα για τα JF-17…

Η ισχυρή παρέμβαση της Ινδίας αναστέλλει αν δεν ματαιώνει οριστικά τα σχέδια της Σρι Λάνκα για την προμήθεια κινεζο-πακιστανικών μαχητικών τύπου JF-17 Thunder, σύμφωνα με δημοσίευμα της ινδικής εφημερίδας Indian Express.

Δείτε περισσότερα

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Αγγέλου 12/1/1970 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Επισμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών
Αεροσκάφος C-47D Dacota

ΜΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Προκοπίου 12/1/1970 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Επισμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών
Αεροσκάφος C-47D Dacota

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου 12/1/1970 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Αρχισμηνίας
Υπηρεσία / Μοίρα 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών
Αεροσκάφος C-47D Dacota

ΤΣΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αγγέλου 12/1/1970 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Αρχισμηνίας
Υπηρεσία / Μοίρα 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών
Αεροσκάφος C-47D Dacota

ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του Στυλιανού 12/1/1970 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Αρχισμηνίας
Υπηρεσία / Μοίρα 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών
Αεροσκάφος C-47D Dacota

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζονται τα προβλήματα με το εκτινασσόμενο κάθισμα του F-35

Νέες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του αεροσκάφους F-35 επιφέρει το πρόβλημα στο εκτινασσόμενο κάθισμά του. Κατά τη διάρκεια πρόσφατων δοκιμών διαπιστώθηκε ότι, το κάθισμα  της Martin-Baker τείνει να περιστρέφεται περισσότερο όταν το βάρος του πιλότου είναι μικρό, ιδιαίτερα όταν η εκτίναξη γίνεται σε χαμηλές ταχύτητες. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει κατάγματα στον αυχένα του πιλότου ή ακόμα και το θάνατό του.

Δείτε περισσότερα

Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον ναύαρχο James Stavridis

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον κοσμήτορα του Fletcher School of Law and Diplomacy του πανεπιστημίου Tufts στην Βοστώνη, πρώην Ανώτατο Διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ναύαρχο James Stavridis.


Πρώτο ισραηλινό F-35A

Στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Τέξας ξεκίνησε η συναρμολόγηση μεγάλων συγκροτημάτων του πρώτου Lightning II για το Ισραήλ, γνωστού ως AS-1. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το αεροπλάνο θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο και θα παραδοθεί αργότερα μέσα στο 2016.

Δείτε περισσότερα

Έλληνας χειριστής : "Τους αρέσει να φωτογραφίζονται"... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εναέριος ανεφοδιασμός Β2 Spirit - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το B2 Spirit βομβαρδιστικό τύπου στέλθ το είδαμε πρόσφατα σε πρωταγωνιστικό ρόλο να κλέβει την παραστάση σε παιχνίδι αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Πριν κλέψει την παράσταση όμως στο παιχνίδι, το Β2 έκλεβε την παράσταση στα παρασκήνια καθώς ανεφοδιαζόταν απο ένα KC-10 Extender από την αεροπορική βάση Travis.

Δείτε φωτογραφίες

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 10/1/2016

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Το αεροπλανοφόρο φουσκώνει τα μυαλά των Τούρκων…

Ξεκίνησε η ναυπήγηση του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου πολεμικού πλοίου του τουρκικού Ναυτικού που θα είναι ένα πλοίο αμφιβίων επιχειρήσεων το οποίο θα φέρει την ονομασία «TGC Anadolu», όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα, όπως η εφημερίδα «Μιλιέτ».

Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σωκράτη 11/01/1996 - Έπεσε υπέρ πατρίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαθμός Ανθυποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 340 Μοίρα
Αεροσκάφος A-7H/Ε Corsair