Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Η "αιχμή του δόρατος" στην 410 Μοίρα Άμυνας Φρούρησης (Φωτογραφίες - Βίντεο)Το κυριότερο όλων σε μια πτέρυγα μάχης είναι η ασφάλεια της, για αυτό το σκοπό υπάρχουν οι μοίρες Άμυνας φρούρησης που δεν "διαφέρουν" σε τίποτα από τις μοίρες αεροσκαφών που υπηρετούν στην πολεμική αεροπορία, εργάζονται 24 ώρες την ημέρα, 365 ήμερες το χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την διασφάλιση των εγκαταστάσεων της πολεμικής αεροπορίας.

ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου 30/4/1947 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Σμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ιωάννου 30/4/1947 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Υποσμηνίας
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Σμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου 30/4/1947 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Επισμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος

Panavia Tornado: Η εκπαίδευση γυρνά στη Γερμανία…

Τέλος εποχής για τη γερμανική Αεροπορία (Luftwaffe) που αποφάσισε να εγκαταλείψει το κέντρο εκπαίδευσης των μαχητικών αεροσκαφών Panavia Tornado που διατηρούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τα τέλη του 2019.

Δείτε περισσότερα


Ρωσικό α/φ Su-27 σε ελιγμούς 10 μέτρα από RC-135 της USAF

Επανάληψη της επιθετικής αναχαίτισης αμερικανικού αεροσκάφους συλλογής πληροφοριών που πετούσε σε διεθνή εναέριο χώρο στη Βαλτική προχώρησε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Su-27 Flanker, καθώς προχώρησε σε ιδιαίτερα επικίνδυνους ελιγμούς σε απόσταση αναπνοής από το αμερικανικό αεροσκάφος…

Δείτε περισσότερα

Ισπανικό αδιέξοδο με τα αεροσκάφη για το αεροπλανοφόρο…

Σε μεγάλο πονοκέφαλο για το ισπανικό ναυτικό έχει εξελιχθεί το ζήτημα της αντικατάστασης των γερασμένων μαχητικών αεροσκαφών τύπου EAV-8B Harrier II/Plus (McDonnell Douglas/BAE) που επιχειρούν από το ισπανικό αεροπλανοφόρο «Juan Carlos I», καθώς η χώρα δε συμμετείχε στην ανάπτυξη στη μοναδική ουσιαστικά εναλλακτική, αυτή των F-35 της Lockheed Martin.

Δείτε περισσότερα

Ανίψωση ηθικού οι επισκέψεις του Α/ΓΕΑ σε Μονάδες της ΠΑ

Τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Τέρενς Κουίκ και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκαν την 130 Σμηναρχία Μάχης (ΣΜ) στη Λήμνο και την 135ΣΜ, στη Σκύρο.

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου 29/4/1954 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Ανθυποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 112 Πτέρυγα Μάχης
Αεροσκάφος Curtiss SB2C-5 Helldiver

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Κωνσταντίνου 29/4/1954 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Σμηνίας
Υπηρεσία / Μοίρα 112 Πτέρυγα Μάχης
Αεροσκάφος Curtiss SB2C-5 Helldiver

Στην P&W η σύμβαση για κινητήρες α/φών F-35 Lightning II

Την ανάθεση σύμβασης ύψους 1,04 δις δολαρίων ΗΠΑ (περίπου 880 εκατ. ευρώ) στην Pratt & Whitney, εταιρία του ομίλου United Technologies Corp., ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Η σύμβαση που αποτελεί τροποποίηση υφιστάμενης αφορά την παραγωγή και προμήθεια 68 κινητήρων F135 για μαχητικά F-35 Lightning II.

Δείτε περισσότερα

Ιορδανία: H σύμβαση με την Pilatus τροποποιείται

Στην τροποποίηση σύμβασης προμήθειας εκπαιδευτικών αεροσκαφών που είχε ανατεθεί το 2015 στην ελβετική Pilatus, προχώρησε η Ιορδανία. Συγκεκριμένα, η μεσανατολική χώρα αντικατάστησε τον τύπο PC-9M που αρχικά αφορούσε η σύμβαση με το υψηλότερων δυνατοτήτων PC-21. Ταυτόχρονα μειώθηκε ο αριθμός των προς προμήθεια αεροσκαφών από εννέα σε οκτώ μονάδες.

Δείτε περισσότερα

Bunker buster κατά ISIS στο Ιράκ από μαχητικά Tornado

Την μεγάλης ισχύος «έξυπνη» βόμβα Enhanced Paveway III χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα τα βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Tornado που επιχειρούν κατά του ΙΚ στο Ιράκ και στην Συρία με ορμητήριο τη βάση Ακρωτηρίου της Κύπρου.

Δείτε περισσότερα

«Κυριλέ» αναχαίτιση P-8 Poseidon του USN από ρωσικό MiG-31

Άλλο ένα επεισόδιο ανάμεσα σε αμερικανικά και ρωσικά αεροπορικά μέσα αποκαλύπτει ο έγκυρος «Aviationist». Αυτή τη φορά αφορά την αναγνώριση – αναχαίτιση ενός αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) των Αμερικανών (ανήκει στο Ναυτικό) τύπου P-8 Poseidon, από αναχαιτιστικό της ρωσικής Αεροπορίας τύπου MiG-31, σε διεθνή εναέριο χώρο, στη ρωσική Άπω Ανατολή, κοντά στη χερσόνησο Καμτσάκα.

Δείτε περισσότερα

Η ασέβεια σε όλο της το μεγαλέιο - Χαμηλή πτήση πάνω απο νησί

Ούτε τη Μεγάλη Παρασκευή δεν σεβάστηκαν οι Τούρκοι, οι οποίοι πριν από λίγο πέταξαν ξανά πάνω από ελληνικό έδαφος.

Τουρκικά F-16 έκαναν πτήση σε ύψος 70 μέτρων πάνω από τη νησίδα Παναγιά που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις Οινούσσες.

Δείτε περισσότερα

Με το Embraer της Πολεμικής Αεροπορίας η μεταφορά του Αγίου Φωτός

Είναι γνωστό ότι το Άγιον Φως παραλαμβάνεται και μεταφέρεται από τα Ιεροσόλυμα με τιμές Αρχηγού κράτους, συμφώνως με το επίσημο πρωτόκολλο της Ελληνικής Πολιτείας.

Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο αυτό, και φέτος στις 07.00’ το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, είναι προγραμματισμένο να απογειωθεί από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνος, το αεροσκάφος VIP της Πολεμικής Αεροπορίας EMBRAER ERJ-145 («209»), που ανήκει στη δύναμη της 352 Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων (352 ΜΜΥΠ).

Δείτε περισσότερα

Στρατιωτικοί Εκπαιδευτές ΣΤΥΑ Ακαδηµαϊκού Έτους 2016-17

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Κοινωνική Προσφορά από την Βάση Καυσίμων Αντίκυρας

Την Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), το προσωπικό της Βάσης Καυσίμων Αντίκυρας, πραγματοποίησε καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου και του περιβάλλοντα χώρου της.

Δείτε φωτογραφίες

Κοινωνική Προσφορά από το Α/ΑΠ Ακτίου

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), το προσωπικό του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου (Α/Απ Ακτίου), επισκέφθηκε το Γηροκομείο Λευκάδας και προσέφερε είδη ρουχισμού στους ηλικιωμένους.

https://www.haf.gr

ΚΟΝΤΟΛΕΦΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Χρήστου 28/4/1949 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Ίκαρος
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος North American Aviation T-6G (Harvard)

ΚΙΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου 28/4/1977 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Ανθυποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 335 Μοίρα Βομβαρδισμού
Αεροσκάφος Lockheed TF/F-104G Starfighter

ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνα 28/4/1949 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Ίκαρος
Υπηρεσία / Μοίρα
Αεροσκάφος North American Aviation T-6G (Harvard)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο 251ΓΝΑ

Τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2015, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ).


Τουρκική προκλητικότητα: Αυτοί θα παρενοχλήσουν και την πτήση με το Άγιο Φως!

Η κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο είναι “πολεμική”. Οι Τούρκοι δεν σέβονται απολύτως τίποτα. Ποια συμφωνία Παπούλια-Γιλμάζ που προβλέπει παύση πτήσεων και ασκήσεων σε μεγάλες θρηκευτικές εορτές; Αυτοί δεν σέβονται ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα ακόμη και η πτήση με την οποία θα μεταφερθεί το Άγιο Φως στην Αθήνα δεν είναι…εξασφαλισμένη!

Δείτε περισσότερα

RAF: Ετοιμασίες για το F-35 Lightning II το 2018…

Την εκτέλεση εργασιών ύψους 206 εκατ. ευρώ για την κατασκευή υποδομών στην αεροπορική βάση της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF: Royal Air Force) που το 2018 θα υποδεχθεί τα νέα μαχητικά F-35 Lightning II, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

Δείτε περισσότερα

ΗΠΑ: Σε υπηρεσία το πρώτο ΗC-27J με την Ακτοφυλακή

Το πρώτο αεροσκάφος επιτήρησης μεσαίας εμβέλειας HC-27J Spartan βαμμένα στα χρώματα της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ (USCG: United States Coast Guard) παρελήφθη από το γραφείο προγράμματος του Κλάδου (APO: Asset Project Office), στο Elizabeth City της Βόρειας Καρολίνας.

Δείτε περισσότερα

Ξεσάλωσαν πάλι τα τουρκικά αεροσκάφη

Όπως άλλωστε είχαμε αναφέρει, η δραστηριότητα της τουρκική πολεμικής μηχανής αναμενόταν έντονη με αφορμή τη δέσμευση περιοχών στο κέντρο του Αιγαίου για την πραγματοποίηση άσκησης έρευνας και διάσωσης (SAR) με απώτερο βέβαια σκοπό την αμφισβήτηση του ελληνικού δικαιώματος στην περιοχή…

Δείτε περισσότερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 27/4/2016

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Ειδικές Προσφορές Τηλεπικοινωνιών

Πακέτα προσφορών που αφορούν σε όλους τους εργαζομένους της Πολεμικής Αεροπορίας, εν ενεργεία, εν αποστρατεία καθώς και στο πολιτικό προσωπικό.

Δείτε περισσότερα

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΑ στην EURAC 2016

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης πρόκειται να συμμετάσχει στην ετήσια σύσκεψη των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών των χωρών της Ευρώπης (European Air Chiefs' Conference - EURAC) που θα πραγματοποιηθεί στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, από την Πέμπτη 5 έως και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

https://www.haf.gr

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Υπέρπτηση της Ρω πραγματοποίησαν τουρκικά F-16

Σε προκλητικές υπερπτήσεις ελληνικού εδάφους προχώρησαν τουρκικά μαχητικά F-16 πάνω από τη Ρω, καταπατώντας μεταξύ άλλων και τις υπάρχουσες συμφωνίες για αποφυγή προκλητικών ενεργειών σε εορταστικές περιόδους.

Δείτε περισσότερα

Συνελήφθη Γάλλος φωτογράφος έξω από την 117 ΠΜ

Σενάριο κατασκοπικής ταινίας θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Μ. Δευτέρας στην περιοχή της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ένας Γάλλος υπήκοος ηλικίας 66 ετών συνελήφθη από αστυνομικούς έξω από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας και την 117 ΠΜ να φωτογραφίζει εγκαταστάσεις και αεροσκάφη, παρά την απαγόρευση που υπαγορεύει η νομοθεσία της χώρας μας και οι σχετικές πινακίδες έξω από τη μονάδα.

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 26/4/2016

Την Τρίτη 26 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Διάσωση Πληρώματος Φ/Γ Πλοίου «Nova Cura» από Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) απογειώθηκε από την 130 Σμηναρχία Μάχης/Αεροπορική Βάση Λήμνου, με σκοπό τη διάσωση του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Nova Cura», με σημαία Ολλανδίας, το οποίο είχε προσαράξει ένα (1) ναυτικό μίλι βόρεια της νήσου Λέσβου.

Πρόσκληση Κατάταξης Στρατευσίμων ΠA 2016 Γ' ΕΣΣΟ

Mε Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2016 Γ΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί ή μεταφερθεί στην Πολεμική Αεροπορία και είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

Δείτε περισσότερα

Διάσωση Πληρώματος Φ/Γ Πλοίου «Nova Cura» από Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ

Την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) απογειώθηκε από την 130 Σμηναρχία Μάχης/Αεροπορική Βάση Λήμνου, με σκοπό τη διάσωση του πληρώματος  του φορτηγού πλοίου «Nova Cura», με σημαία Ολλανδίας, το οποίο είχε προσαράξει ένα (1) ναυτικό μίλι βόρεια της νήσου Λέσβου.


Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ποιες οι προδιαγραφές για το αεροσκάφος διάδοχο του A-10;

Σχολιασμό της χθεσινής ανάρτησης για την έναρξη της διαδικασίας που θα οδηγήσει στον διάδοχο του πετυχημένου A-10 Warthog (βλ. http://www.defence-point.gr/news/?p=150951) επιχειρεί φίλος του «defence-point.gr», καταγράφοντας τις προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει για να φέρει επιτυχώς σε πέρας την αποστολή της εγγύς αεροπορικής υποστήριξης των χερσαίων δυνάμεων. Ας το δούμε.

Δείτε περισσότερα

Δυο μέρες δύσκολες στο Αιγαίο αύριο και μεθαύριο…

Με NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία, προχώρησε στη δέσμευση μιας εκτεταμένης περιοχής που ορίζεται από τις ελληνικές νήσους Χίο, Λέσβο, Σκύρο και Ψαρά για την εκτέλεση άσκησης έρευνας και διάσωσης (SAR: Search and Rescue) για αύριο και μεθαύριο, πιστή στην πολιτική της αμφισβήτησης της ελληνικής δικαιοδοσίας στον τομέα στο Αιγαίο.

Δείτε περισσότεερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 25/4/2016

Τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου 26/4/1960 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Ανθυποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 114 Πτέρυγα Μάχης
Αεροσκάφος North American Aviation F-86E(M) Sabre

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Φιλοποίμενος 26/4/1983 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Σμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 342 Μοίρα Παντός Καιρού
Αεροσκάφος Dassault Mirage F.1CG

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Κοινωνική Προσφορά από την ΣΤΥΑ

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), η χορωδία και η ορχήστρα της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) επισκέφθηκαν το Κέντρο Ατόμων Με Αναπηρία «ΑΡΩΓΗ» του Δήμου Αχαρνών και ψυχαγώγησαν τα παιδιά του Κέντρου.

Δείτε φωτογραφίες

Απονομή Πτυχίων 120ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΑΑ

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πτυχίων της 120ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Επιμόρφωσης Αξιωματικών εξ' Ανθυπασπιστών (ΣΕΑΑ), στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι και της 120ης ΣΕΑΑ εξ’ αποστάσεως, στην 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350ΠΚΒ).


ΒΑΪΡΑΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Πέτρου 25/4/1956 - Έπεσε υπέρ πατρίδος

Βαθμός Ανθυποσμηναγός
Υπηρεσία / Μοίρα 339 Μοίρα Δίωξης Βομβαρδισμού
Αεροσκάφος Republic F-84G Thunderjet

Άρχισε η διαδικασία αντικατάστασης του A-10 Warthog

Την έναρξη των διαδικασιών για την ανάπτυξη ενός μαχητικού εξειδικευμένου στην παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης (ΕΑΥ) που θα αντικαταστήσει το A-10 Warthog δημοσιοποίησε ο αντιπτέραρχος Mike Holmes, υπαρχηγός του Επιτελείου της Αεροπορίας των ΗΠΑ για τον στρατηγικό σχεδιασμό και τις απαιτήσεις.

Δείτε περισσότερα

Τραγικό περιστατικό με F-16

Πιλότος ενός νορβηγικού μαχητικού αεροπλάνου άνοιξε κατά λάθος πυρ κατά του πύργου ελέγχου ενώ εντός του χώρου βρίσκονταν τρεις αξιωματικοί, στη νήσο Τάρβα, στην Νορβηγία.   Το απίστευτο περιστατικό στις 12 Απριλίου σημειώθηκε κατά την διάρκεια άσκησης πάνω από την νήσο Τάρβα χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Δείτε την εναέρια πρόβα των “Russian Knights” για την παρέλαση της 9ης Μαΐου σε βίντεο 360 μοιρών

Δείτε βίντεο πως προετοιμάζεται το  πιο διάσημο ρωσικό ακροβατικό Σμήνος  οι “Russian Knights” για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, επέτειο της ημέρας της Νίκης κατά της Γερμανίας στον Β΄ΠΠ.

Δείτε περισσότερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 23/4/2016

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Οι Σκοπιανοί ονειρεύονται ότι τους παραβιάσαμε

Ελληνικά μαχητικά F-16, Chinook και Απάτσι ΑΗ-64 παραβίασαν τον Σκοπιανό εναέριο χώρο υποστηρίζουν Σκοπιανοί την επαύριο της εισόδου χερσαίων δυνάμεων των Σκοπίων στο ελληνικό έδαφος.

Δείτε περισσότερα