Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Παράδοση - Παραλαβή Α/ΤΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τη στρατιωτική ηγεσία, παρέστη:

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του απερχόμενου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου στον Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, που πραγματοποιήθηκε στην 110 ΠΜ.
Στις τελετές παράδοσης - παραλαβής παρέστη και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα, εδώ, στη Λάρισα, στην καρδιά των Ενόπλων Δυνάμεων, γίνεται η παράδοση - παραλαβή του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας και της 1ης Στρατιάς. Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τη Λάρισα, για την πατρίδα μας, για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.


Παραδίδουν δύο άξιοι Αρχηγοί. Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, που πλέον αναλαμβάνει τη διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας, ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, παραδίδει στο νέο Αρχηγό του ΑΤΑ, ο οποίος είναι ένας από τους άριστους Αξιωματικούς, που είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσει την αποστολή του, μαζί με όλο το προσωπικό, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό, κατά άριστο τρόπο, όπως έπραξε και ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας.


Για τις Ένοπλες Δυνάμεις, η Λάρισα, όπως είπα και στην αρχή, αποτελεί το κέντρο όπου χτυπάει η καρδιά των Ενόπλων μας Δυνάμεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου