Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Παράδοση – Παραλαβή της Διοίκησης του 251ΓΝΑ


Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), από τον Ταξίαρχο (ΥΙ) Δημήτριο Χατζηγεωργίου στον Ταξίαρχο (ΥΙ) Αντώνιο Κοτσιράκη.


Στην τελετή παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, διατελέσαντες Διοικητές του 251ΓΝΑ, Απόστρατοι Αξιωματικοί της ΠΑ καθώς και το στρατιωτικό και πολιτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου.


1 σχόλιο:

  1. Θερμά Συγχαρητήρια κ. Κοτσιράκη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ , όταν κατά τον "φονικό" καύσωνα του 1987 , η κόρη μου 1,5 ετών , υπέστη κάταγμα κλείδας (διαπιστωμένο με ακτινογραφία), και από το "Παίδων" με έδιωξαν με το παιδί δίνοντας ως οδηγία να κρεμάσω το χεράκι του με ένα μαντήλι (δεν διευκρίνησαν άν έπρεπε να είναι μαντήλι Καλαματιανό ή όχι)αφού όπως είπαν δεν εμπαινε γύψος σε αυτά τα κατάγματα. Έφτασα καταμεσήμερο με καύσωνα και κλαίγοντας με το παιδί στο 251 ΓΝΑ , και εσείς νεαρός γιατρός τότε , πήρατε ένα ρολό από αφρολέξ σε σχήμα λωρίδας για ενήλικες , το κόψατε και το "ράψατε" στο κατάλληλο μέγεθος για το βρέφος , και με έναν ειδικό τρόπο το περάσατε από το κορμάκι του παιδιού ακινητοποιώντας το χεράκι του προκειμένου να μην πονάει και να "δέσει" το κάταγμα , δίνοντάς μου παράλληλα παρόμοιο υλικό για μελλοντική χρηση , αφού θα αργούσε η αποκατάσταση του κατάγματος. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή