Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Συμφωνία έκπληξη ετοιμάζουν Μαλαισία και Ινδία για MiG-29


Ομάδα Ινδών ειδικών αναμένεται να σταλεί σύντομα στη Μαλαισία με σκοπό να επιθεωρήσει τα ρωσικής προέλευσης μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 που διαθέτει η ασιατική χώρα στο οπλοστάσιό της, καθώς είναι πολύ πιθανό να κλειστεί συμφωνία αγοράς τους από την ινδική Αεροπορία!

Δείτε περισσότερα

Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ της 115 ΠΜ και της 123ΣΤΕ


Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, διεξήχθη αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της 115 Πτέρυγας Μάχης (115ΠΜ) και της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης (123ΣΤΕ), στο πλαίσιο του Κυπέλου Αθλοπαιδιών της Πολεμικής Αεροπορίας 2017.


Επίσκεψη Διοικητή ΔΑΕ στην 120ΠΕΑ


Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης  Αέρος (120ΠΕΑ) στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, όπου τον υποδέχθηκε o Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Χίνης.


Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης του ΚΕΑ


Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροσκαφών (KΕΑ), παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του ΚΕΑ, από τον Ταξίαρχο (Μ) Γεώργιο Καραδήμα στον Σμήναρχο (ΜΑ) Δημήτριο Μπόζνο.


Τελετή Απονομής Πτυχίων στους Απόφοιτους της 29ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΔΙΕΠ/ΠΑ


Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων αποφοίτησης, στους σπουδαστές της 29ης Εκπαιδευτικής Σειράς, της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ), στο αμφιθέατρο της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.


Ομιλία Αρχηγού ΓΕΑ στην ΑΔΙΣΠΟ


Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την Ανώτατη Διακλαδική Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποστράτηγος Δημοσθένης Βιτετζάκης.