Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Οι προωθούμενες αλλαγές στην ΠΑ μετά τον παροπλισμό των Recce Phantom


Σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένονται να δρομολογηθούν μετά τον παρολισμό των τελευταίων αεροσκαφών RF-4E Phantom και την αναστολή λειτουργίας της 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης στις 5 Μαΐου.


Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Πέντε παραβιάσεις από δύο τούρκικα F-16


Δύο τουρκικά μαχητικά F-16 του ενός σχηματισμού και δύο CN-235 εισχώρησαν σήμερα στο FIR Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα :  Τα αεροσκάφη προέβησαν σε τέσσερις παραβάσεις και πέντε  παραβιάσεις του F.I.R Αθηνών.


Έξυπνη κίνηση της Ταϊβάν με αίτημα για F-35A Lightning II


Την αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας της Ταϊβάν Feng Shih-kuan, σε ενημέρωσή του στη Βουλή της ασιατικής χώρας η Ταϊπέι θα υποβάλει επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-35A Lightning II, δημοσιεύει το έγκυρο ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Δείτε περισσότερα

Κοινωνική Προσφορά από την 112ΠΜ


Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας, το προσωπικό της 112 Πτέρυγας Μάχης (112 ΠΜ) και οι οικογένειές τους συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παρέδωσαν στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά». Επιπλέον προσέφεραν είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια.

Μεταφορά Μοσχεύματος με Αεροσκάφος της ΠΑ


Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, αεροσκάφος C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέλαβε και μετέφερε, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας της Κύπρου στην 113 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Μίκρας.


Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Μεταφορά Μοσχεύματος με Αεροσκάφος της ΠΑ


Το Μεγάλο Σαββάτο 15 Απριλίου 2017, αεροσκάφος C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέλαβε και μετέφερε, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας της Κύπρου στην 113 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Μίκρας.