Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Μίλησε στις καρδιές όλων μας! Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα του χειριστού του F16 «Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες Χρόνια πολλά Ελλάδα!»


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς».

Οι πιλότοι που γεμίζουν με τα λόγια τους εθνική υπερηφάνεια όσους κατακλύζουν την παραλία της Θεσσαλονίκης την ημέρα της στρατιωτικής παρέλασης, Πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά επίδειξη με αεροσκάφος τύπου F-16C Block 52+, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής παρέλασης.

Δείτε περισσότερα

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Πρόβλημα σε δοκιμή βραζιλιάνικου α/φους Embraer KC-390


Να επιστρέψει εκτάκτως στη βάση του ζήτησε στις 12 Οκτωβρίου το πλήρωμα βραζιλιάνικου μεταφορικού αεροσκάφους Embraer KC-390, μετά την ολοκλήρωση δοκιμής που αφορά στην ταχύτητα που πέφτει σε απώλεια στήριξης (stall test) σε πτήση, στο πλαίσιο των δοκιμών πιστοποίησης, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρία.

Δείτε περισσότερα

Ρωσία: Εξέλιξη κόλαφος αν η Ινδία “τελειώσει” το 5ης γενιάς Su-57…


Η ινδική Αεροπορία καλεί την κυβέρνηση της χώρας να αποχωρήσει από το πρόγραμμα του μαχητικού ΡΑΚ-FA, γνωστού πλέον ως Su-57 ή μαχητικού πέμπτης γενιάς (πρώην T-50), που θα αναπτυσσόταν με συνεργασία της κρατικής ινδικής Hindustan Aeronautics Limited (HAL) και της ρωσικής Sukhoi.

Δείτε περισσότερα

Τέλειωσαν τα ελληνικά F-16 Block 30 για τη βουλγαρική Αεροπορία;


Η βουλγαρική Αεροπορία φερόταν μέχρι σήμερα ως πιθανός πελάτης για ελληνικά μαχητικά F-16 Block 30, τα οποία η ελληνική πλευρά θα τα πρόσφερε μαζί με «πακέτο» αναβάθμισης το οποίο θα περιλάμβανε πολύ πιο προηγμένα υποσυστήματα τα οποία θα «εξοικονομούνταν» από αυτά που θα αφαιρούνταν από τα ελληνικά μαχητικά του τύπου, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού τους.

Δείτε περισσότερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 26/10/2017


Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:


ΜΤΑ: Ανακοίνωση Χορήγησης Εφάπαξ Βοηθημάτων


Με την υπ΄ αριθμ. 12/26-10-17 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε) του Ε.ΛΟ.Α.Α εγκρίθηκε η χορήγηση δέκα επτά (17) Εφάπαξ Βοηθημάτων Εξερχομένων (Ν.398/74) και (Ν.4387/16) με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης του ΜΤΑ από Νο 10523/18-11-15 έως Νο 11674/16-12-15.

Δείτε περισσότερα

Συνεκπαίδευση της 31ΜΕΕΔ με την 67SOS


Από την Παρασκευή 13 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση, στην 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (ΜΕΕΔ) με την 67 Special Operations Squadron (SOS) των ΗΠΑ.


Συμμετοχή της ΚΟΜΑΚ σε Άσκηση Αντιμετώπισης Καταστροφών


Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, η Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΚΟΜΑΚ) της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών συμμετείχε σε άσκηση αντιμετώπισης καταστροφών, η οποία διεξήχθη εντός αστικού πεδίου σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας και της ανάπτυξης επιχειρησιακής διαλειτουργικότητας.


Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

USAF: Ενισχύει τον στόλο των α/φ F-35 στην Ιαπωνία


Η αμερικανική Αεροπορία προχωρά στην ανάπτυξη 12 μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς F-35A Lightning II στην αεροπορική βάση «Kadena» τον ερχόμενο μήνα, ενέργεια που σηματοδοτεί την πρώτη επιχειρησιακή αποστολή που αναθέτει στα μαχητικά του τύπου η αμερικανική Διοίκηση Ειρηνικού (US Pacific Command / US PACOM).

Δείτε περισσότερα

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Δοκιμαστικές πτήσεις εν όψει 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Σιγά σιγά η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε ρυθμούς παρέλασης για την 28 Οκτωβρίου. Εκτός από τα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και τα αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας έκαναν σήμερα δοκιμαστικές πτήσεις.

Δείτε περισσότερα

Αντιμετώπιση Αεροπορικού Ατυχήματος στο αεροδρόμιο Καβάλας


Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», άσκηση αντιμετώπισης αεροπορικού ατυχήματος.


Εκδήλωση, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφάλειας-Πτήσεων Εδάφους και Οδικής Ασφάλειας, στη ΔΑΥ


Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), παρουσία του Διοικητή ΔΑΥ, Υποπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, εκδήλωση στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Εβδομάδας Ασφάλειας-Πτήσεων Εδάφους και Οδικής Ασφάλειας.


2ο Σεμινάριο Διασφάλισης Ποιότητας 2017


Από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο Διασφάλισης Ποιότητας Έτους 2017, το οποίο διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), στις εγκαταστάσεις της 128 Σμηναρχίας Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών, στο Καβούρι Αττικής.


Προμήθεια πολεμικών αεροπλάνων-Η χαοτική δεκαετία του ’30 και τα διδάγματα (ΜΕΡΟΣ Α΄)


Η δεκαετία του ’20 ήταν καταστροφική για την Ελλάδα και η δεκαετία του ’30 έχει πολλά να μας πει. Σε ότι έχει να κάνει με τα εξοπλιστικά και την ελληνική πολιτική σκηνή. Παρά το γεγονός αυτό ελάχιστη ενασχόληση υπήρξε μέχρι σήμερα με την κρίσιμη αυτή -και για την Ελλάδα- περίοδο του Μεσοπολέμου… Θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα όσα θα διαβάσετε στη σειρά των αφιερωμάτων που παραθέτουμε εν όψει της 28ης Οκτωβρίου γιατί θα ανακαλύψετε ενοχλητικές ομοιότητες με το σήμερα και θα κατανοήσετε το πόσο μεγάλη σημασία έχει η επιμονή σε έναν εθνικό στόχο…

Δείτε περισσότερα

Ατρακτίδια Legion για την ΠΑ;


Δεδομένης της απόφασης για την αναβάθμιση του στόλου των F-16, η ηγεσία της ΠΑ εξετάζει διάφορα σενάρια ενίσχυσης του οπλοστασίου της με σύγχρονα βλήματα αερομαχίας και προσβολής, αλλά κυρίως με ατρακτίδια νέας γενιάς, με στόχο την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των υπό αναβάθμιση F-16.

Δείτε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Παρελάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας


Οι παρελάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας σε σπάνιο υλικό που έχει συλλέξει η Π.Α. δημιουργούν ρίγη συγκίνησης.

Δείτε το ιστορικό βίντεο με αυθεντικά στιγμιότυπα από παρελάσεις 25ης Μαρτίου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε περισσότερα

Έτσι θα ΄ναι το νέο P-3 Orion του Πολεμικού Ναυτικού


Στην φωτογραφία μία άποψη από το κόκπιτ του αναβαθμισμένου αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion.

Η αναμόρφωσή του θα γίνει με το ηλεκτρονικό σύστημα Rockwell Collins Flight2 ,που  έχει επιλεγεί από τη Lockheed Martin για να τοποθετηθεί στα αεροσκάφη  P-3 Orion του ελληνικού ΠΝ.

Δείτε περισσότερα

Οι ήρωες χειριστές των CL-215 (ΒΙΝΤΕΟ)


Αίγυπτος: Κάποιος να τη συγκρατήσει… πάλι για Rafale και Gowind!


Δε σταματά την εξοπλιστική φρενίτιδα η Αίγυπτος και αν καταφέρει να εξασφαλίσει πιστώσεις, αφού μετρητό δεν υπάρχει, τότε θα προχωρήσει στην άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (option) για 12 ακόμα γαλλικά μαχητικά τέταρτης γενιάς Rafale της Dassault και άλλες δυο κορβέτες Gowind 2500 της κρατικής γαλλικής DCNS (πλέον Naval Group).

Δείτε περισσότερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 23/10/2017


Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:


Οι πρόσκοποι στον αρχηγό ΑΤΑ


Εθιμοτυπική επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε στον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας κ. Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη από βαθμοφόρους τους Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.           Ο Αρχηγός καλωσόρισε την αντιπροσωπεία προσκόπων που τον επισκέφτηκε εκθειάζοντας την καλή συνεργασία που έχει το ΣΕΠ με την Πολεμική Αεροπορία όλα αυτά τα χρόνια.


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εν ώρα πτήσης στο F-16D Block 52+ (ΒΙΝΤΕΟ)Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιακά πλάνα από την εκπαίδευση στο Σχολείο Πυρασφάλειας Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΠΥΠΑ)


Από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στο Σχολείο Πυρασφάλειας Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΠΥΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκης, η εκπαίδευση της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) 2017 Αξιωματικών Πυροσβεστών του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος.


Εθελοντική Αιμοδοσία στο 3οΚΕΠ


Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε από κινητό συνεργείο του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (3οΚΕΠ) με συμμετοχή του προσωπικού του.

Δείτε περισσότερα

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΑΤΑ


Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε από κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εθελοντική αιμοδοσία στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) με συμμετοχή του προσωπικού του.

Δείτε φωτογραφίες

Απονομή Πτυχίων 2ηςΕΣ Αξιωματικών ΠΣ στο ΣΠΥΠΑ έτους 2017


Από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στο Σχολείο Πυρασφάλειας Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΠΥΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκης, η εκπαίδευση της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) 2017 Αξιωματικών Πυροσβεστών του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος.


Συμμετοχή της ΠΑ στους Αγώνες Τζούντο ΕΔ και ΣΑ έτους 2017


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, στην Αθήνα, οι ετήσιοι αγώνες Τζούντο  των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) για το έτος 2017.


Συνεκπαίδευση της ΚΟΜΑΚ με την ΕΠΟΜΕΑ


Από την Τετάρτη 18 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου  2017, πραγματοποιήθηκε στη 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (206ΠΑΥ), συνεκπαίδευση της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΚΟΜΑΚ) της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) με την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος (ΕΠΟΜΕΑ).


Επίσκεψη της ΣΔΙΕΠ/ΠΑ στην 1η Στρατιά, στο ΑΤΑ, στο ΕΚΑΕ και στο 1ο ΑΚΕ


Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, οι σπουδαστές της 31ης Σειράς της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕ/ΠΑ) επισκέφθηκαν την 1η Στρατιά, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορία (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και το 1ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου (1o ΑΚΕ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.


Σαν σήμερα η μεγαλύτερη τραγωδία της Ολυμπιακής Αεροπορίας με το αεροπλάνο από την Κέρκυρα που έπεσε στην Βούλα το 1972!


21 Οκτωβρίου 1972. Η ημέρα που στιγματίστηκε από την μεγάλη αεροπορική τραγωδία της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όταν αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα-Αθήνα, συνετρίβη λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Από τους 49 επιβάτες και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος, 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 16 κατάφεραν να σωθούν.

Δείτε περισσότερα

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων – ΦΩΤΟ


Στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

Δείτε περισσότερα

Bloch MB.151: το άγνωστο καταδιωκτικό της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας (εικόνες-βίντεο)


Το ΜΒ.150 σχεδιάστηκε στη Γαλλία, στα μέσα της δεκαετίας του ’30. Φιλοδοξούσε να είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίων επιδόσεων. Πρωτοπέταξε το Σεπτέμβριο του 1937 αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων, μέχρι την έναρξη του 2ου ΠΠ, μόνο περίπου 130 είχαν προλάβει να κατασκευαστούν.

Δείτε περισσότερα

Γεμίσαμε “ειδικούς” στα F-16 μας βρήκε… και φυσικά αυτοκριτική μηδέν


Δεν θα τη βγάλουμε καθαρή όπως πάει το πράγμα. Το εγκεφαλικό παραμονεύει σε κάθε στροφή. Κάθε μέρα που περνάει, ακούγονται τα απίστευτα για το πολύπαθο πρόγραμμα της αναβάθμισης των F-16. Τώρα, στο «ανθολόγιο» προστίθενται και οι κλαυθμυρισμοί ότι δεν έχει νόημα να το κάνουμε, διότι σε δέκα χρόνια που θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα τα αεροσκάφη θα είναι παμπάλαια.

Δείτε περισσότερα

Νέα αεροσκάφη ναυτική συνεργασίας για τη Νότιο Κορέα


Το πρόγραμμα του νέου αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας της Νοτίου Κορέας διεκδικούν η αμερικανική Boeing (με το P-8A Poseidon) και η σουηδική Saab (με το Swordfish).

Δείτε περισσότερα

C-47: Η απίστευτη ιστορία του «Βετεράνου της Κορέας»


Dakota: Το θρυλικό 49-2622, C-47 Skytrain/Dakota, έχει μια απίστευτη ιστορία η οποία θα έπρεπε να αποτυπωθεί σε ταινία για να «σπάσει τα ταμεία»

Το ιστορικό αυτό αεροσκάφος, ο «Ποσειδών» κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Douglas, στο Long beach της California.

Δείτε περισσότερα

Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ της 22/10/2017


Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:


F-16: Η ώρα των Ανωτάτων στην Βουλή;


F-16: Οι πολιτικές κόντρες για την αναβάθμιση των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών ξαναφέρνουν στο προσκήνιο ένα παλιό ερώτημα.

Η εσωκομματική αντιπαράθεση Φίλη – Βίτσα δεν είναι μόνο εσωκομματικό ζήτημα.

Αναδεικνύεται ένα θέμα που είναι γνωστό αλλά λύση δεν έχει υπάρξει.

Δείτε περισσότερα

“Άσκοπη σπατάλη ο εκσυγχρονισμός των F-16” λέει η Ένωση Κεντρώων


Η Ένωση Κεντρώων επαναλαμβάνει τη θέση της για τον εκσυγχρονισμό των F-16,υποστηρίζοντας ότι αποτελεί “άσκοπη σπατάλη χρημάτων” και ζητά την αγορά F-35.

Η ανακοίνωση:

Δείτε περισσότερα

Επετειακό Βίντεο για την Αναστολή λειτουργίας της 339Μ


Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συγχώνευση των Πολεμικών Μοιρών της 338 Μοίρας και της 339 Μοίρας και η τελετή αναστολής λειτουργίας της 339 Μοίρας, στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.


Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Ποια ερωτήματα θέτει για τα F-16 αξιωματικός που είχε ζήσει την αγορά του 2005


Ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας ,είχε ζήσει από πρώτο χέρι την προμήθεια των 30 F-16 ,το 2005. Τότε ήταν Αξιωματικός του ΠΝ και υπηρετούσε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΥΠΕΘΑ.

Δείτε περισσότερα

Θα ωφεληθούν όλοι οι Κλάδοι των ΕΔ από την αναβάθμιση των F-16…


«Δεν θα υπάρξει μόνο η αναβάθμιση των F-16, θα βοηθηθεί και το Ναυτικό και ο Στρατός Ξηράς», ανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Δείτε περισσότερα

Lockheed Martin: Έτοιμο το πρώτο C-130J-30 της γαλλικής Αεροπορίας


Η αμερικανική αεροναυπηγική και αεροδιαστημική εταιρία Lockheed Martin έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες για το πρώτο στρατιωτικό μεταφορικό αεροσκάφος C-130J-30 που κατασκεύασε για λογαριασμό της Αεροπορίας μιας ευρωπαϊκής χώρας, αυτή της Γαλλίας.

Δείτε περισσότερα

Εκσυγχρονισμός F-16 και Σούδα - Τι λέει το Ποτάμι


Του Γιώργου Τσιτσιλιάνου

Αναμέναμε η συνάντηση Τραμπ και Τσίπρα λόγω των συγκυριών που επικρατούν την παρούσα χρονική περίοδο στην περιοχή μας να έχει παραγωγικά αποτελέσματα τόσο στον άξονα της οικονομίας όσο και σε αυτόν της ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα

Κεραυνοί στο Αιγαίο! Αερομαχίες F-16 με ατσάλινα φτερά - ΒΙΝΤΕΟ


Η διαρκής ετοιμότητα πιλότων και μηχανικών των F16, στη Λήμνο στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη», την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 11.30 το πρωί, στην ΕΡΤ1. Οι άγρυπνοι φρουροί του εθνικού εναέριου χώρου που αναχαιτίζουν κάθε επιβουλή εντυπωσιάζουν για μια φορά ακόμη.            Μεταξύ άλλων θεμάτων, θα δείτε:

Δείτε περισσότερα

Βίτσας: Θα αναβαθμιστεί η πλειοψηφία των F-16


Το ταξίδι του Τσίπρα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, θα πρέπει όλοι να χαιρόμαστε είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας τονίζοντας παράλληλα πως η πλειοψηφία των F16 θα αναβαθμιστεί.

Δείτε περισσότερα