Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Πληρώνουν τους πιλότους για να μην φύγουν


Όταν η πιο ισχυρή Πολεμική Αεροπορία του κόσμου δίνει χρήματα για να κρατήσει τους καλύτερους πιλότους στις τάξεις της τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι;

Η είδηση από την Αμερική ήρθε στην Αθήνα στις αρχές του Φθινοπώρου.

Δείτε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SHINMAYWA ΣΤΗΝ ΕΑΒ


Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, υποδεχθήκαμε στις εγκαταστάσεις μας Ιαπωνική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την κα. Emi Mashiko, Α’ Γραμματέα της Ιαπωνικής Πρεσβείας και στελέχη της εταιρείας ShinMaywa Industries Ltd. Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν αξιωματούχοι της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ).


Έπεσαν οι δυνάμεις των ΗΠΑ θύμα κατασκοπείας από το κινεζικό J-20;


Ένας «Πανίσχυρος Δράκος» φέρεται να παρακολούθησε μυστικά την κοινή αμερικανονοτιοκορεατική άσκηση Vigilant Ace 2017, αναφέρουν πληροφορίες κινεζικών ΜΜΕ.

Δείτε περισσότερα

Ανταλλαγή Ευχών και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Αρχηγό ΤΑ


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, αντάλλαξε ευχές με τους Διοικητές των Μονάδων περιοχής Λάρισας, καθώς επίσης με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Αρχηγείου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τις Χορωδίες της ΣΙ, της ΣΜΥΑ και της Μικτής Χορωδίας Ενόπλων Δυνάμεων στον Αρχηγό ΓΕΑ


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017,  οι χορωδίες της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), καθώς και η Μικτή χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων έψαλλαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και στην Ηγεσία του Επιτελείου.

Δείτε περισσότερα

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη της ΣΣΑΣ στο ΑΤΑ, στο ΕΚΑΕ και στην 110ΠΜ


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, οι σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.


Χαράς ευαγγέλια για την LM, θέλει άλλα 20 μαχητικά α/φη F-35A η Νότια Κορέα


Η Νότια Κορέα σχεδιάζει την αγορά 20 επιπλέον μαχητικών F-35Α, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Πηγές ανέφεραν πως το Defense Agency of Technology and Quality (DTaQ), της Νότιας Κορέας που υπάγεται στην αρχή αμυντικών προμηθειών της Νότιας Κορέας, την DAPA (Defense Acquisition Program Administration), θα αναλάβει προκαταρτική μελέτη για την ανάπτυξη του κορεατικού μαχητικού νέας γενιάς.

Δείτε περισσότερα

Κανένα αναβαθμισμένο α/φ F-16 δεν θα παραχθεί στις ΗΠΑ… άσε τον Τραμπ!


Η συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στο πρόγραμμα θα είναι σημαντική, με έμφαση στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), από την οποία θα βγούνε ΟΛΑ τα αεροσκάφη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα παραχθεί ούτε το πρωτότυπο.

Δείτε περισσότερα

F-16: Το «μαγικό» κουμπί και το «TOP SECRET» ραντάρ


Αν θέλετε τα μαχητικά σας να είναι στην καλύτερη δυνατή διαμόρφωση πρέπει να προχωρήσουμε μαζί λένε στην Ελλάδα οι Αμερικάνοι της Lockheed Martin.


Το πιο…«μυστήριο» ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας


Το «όνομα» του είναι Sikorsky UH-19D Chickasaw και σίγουρα αποτελεί το πιο ιδιόμορφο ελικόπτερο που είχε ποτέ η Πολεμική μας Αεροπόρια.

Το UH-19D ήταν το πρώτο ελληνικό ελικόπτερο, το οποίο αποκτήθηκε από την Αεροπορία το 1958 και παρέμεινε σε υπηρεσία έως το 1971.

Δείτε περισσότερα

TAI: Στα χαρτιά, το νέο τουρκικό μαχητικό… θα μοιάζει με το Su-57


Το νέο τουρκικού μαχητικό TF-X, που σύμφωνα με τις δηλώσεις Τούρκων επισήμων θα βρεθεί στον αέρα το 2023 (επαναλαμβάνουμε, θα κάνει την πρώτη του πτήση το 2023, δεν θα μπει σε υπηρεσία τότε, το γράφουμε για να προλάβουμε «ψεκασμένα» sites που θα γράφουν κινδυνολογικά click-baits), θα είναι υπερηχητικό, και μάλιστα στην περιοχή των 2 Mach.

Δείτε περισσότερα

Ουκρανικό στοπ στη Βουλγαρία, για την αναβάθμιση των MiG-29!


Η ουκρανική εταιρία Ukrinmash παρενέβη στην υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του ανταγωνισμού υπηρεσία του βουλγαρικού κράτους, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης να αναθέσει στη ρωσική εταιρία Russian Aircraft Corporation MiG την αναβάθμιση 15 βουλγαρικών μαχητικών αεροσκαφών MiG-29.

Δείτε περισσότερα

Η οικονομική “διένεξη” ΓΔΑΕΕ – LM για τα F-16 και η απάντηση της εταιρίας


Θέμα έχει ανακύψει τα τελευταία 24ωρα με την αποπληρωμή του προγράμματος της αναβάθμισης των F-16 και τη διαμαρτυρία από ελληνικής πλευράς ότι η εξόφληση είναι «εμπροσθοβαρής», δηλαδή μέχρι το 2020 θα πρέπει να έχει πληρωθεί σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Δείτε περισσότερα

Lockheed Martin, αναβάθμιση F-16, ο… Σίσυφος και τα θετικά της καθυστέρησης!


Εάν η διάθεση που επικρατεί στον αμερικανικό αεροδιαστημικό κολοσσό, την Lockheed Martin, για το πολύπαθο πρόγραμμα της αναβάθμισης των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας δεν περιγράφεται ως «αγανάκτηση» απέναντι στη χώρα μας, τότε σίγουρα… έχουν λαχανιάσει!

Δείτε περισσότερα

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 133ΣΜ


Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ), στο Καστέλι, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Απόστολος Δουκέλλης.


Υποδοχή των Τιμίων Δώρων από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου στην 350ΠΚΒ


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στην 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350ΠΚΒ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, η υποδοχή των Τιμίων Δώρων από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Όρους.


Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΑ στην ΑΔΙΣΠΟ


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την Ανώτατη Διακλαδική Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποστράτηγος Δημοσθένης Βιτετζάκης.


Επίσκεψη Διοικητή ΔΑΥ στην 130ΣΜ


Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε την 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ), στη Λήμνο, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Ευάγγελος Παναγιώτου.


«Κάποιοι δουλεύουνε ρε φίλε»… Για το δικό μας κεφάτο γλέντι των Χριστουγέννων.


Άρθρο
Χρήστος Βασιλειάδης

Οι δύσκολες ημέρες για κάποιους ανθρώπους έρχονται… Και το λέμε αυτό διότι, άλλο είναι να είσαι στο σπίτι σου με τους αγαπημένου σου ανθρώπους να χαίρεσαι τις όμορφες στιγμές των εορτών, κι άλλο είναι να είσαι μια εβδομάδα το λιγότερο! σε ένα νησί με τους συναδέλφου σου (τεχνικούς και πληρώματα) να περιμένεις πότε και πόσες φορές την ημέρα θα χτυπήσει αυτό το γ@μ..νο το τηλέφωνο για να ακούσεις την καταραμένη λέξη…

Δείτε περισσότερα

“Μαύρα σύννεφα” για τον εκσυγχρονισμό των F-16! Ποιο είναι το μεγάλο “αγκάθι”


“Μαύρα σύννεφα” για τον εκσυγχρονισμό των F-16. Δεν είναι τόσο η διαφορά των 250 εκατομμυρίων ευρώ που χωρίζει την οροφή που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση από την προσφορά των Αμερικανών. Το κυριότερο πρόβλημα είναι πως η προτεινόμενη συμφωνία προβλέπει την καταβολή περίπου 1 δις ευρώ μέχρι το 2020, όταν το πρώτο αεροσκάφος -μετά από τα δύο πρωτότυπα- θ΄ αρχίζει να εκσυγχρονίζεται.

Δείτε περισσότερα

Διθέσια έκδοση μαχητικού JF-17Β Κίνας και Πακιστάν


Δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δεύτερου πρωτότυπου του μαχητικού JF-17Β. Πρόκειται για τη διθέσια έκδοση. Το μαχητικό εικονίζεται κατά τη διάρκεια πτητικών δοκιμών.


Γερμανικά Typhoon έτοιμα για ρόλους κρούσης με Enhanced Paveway II


TaktLwG 31 Boelcke, είναι το όνομα της πρώτης επιχειρησιακής πτέρυγας της γερμανικής Αεροπορίας (Luftwaffe) στην αεροπορική βάση Nörvenich που αξιοποιεί μαχητικά αεροσκάφη EF-2000 Typhoon (Eurofighter), η οποία θα είναι η πρώτη που θα πιστοποιήσει μαχητικά του εν λόγω τύπου σε ρόλο κρούσης, εξοπλισμένα με κατευθυνόμενα βλήματα Enhanced Paveway II.

Δείτε περισσότερα

Αεροπλάνο - βετεράνος της D-Day ήρθε ξανά στη ζωή! BINTEO


Ένα αεροπλάνο - βετεράνος το οποίο ηγήθηκε στην απόβαση στη Νορμανδία το C-47 Skytrain "That’s All Brother" έβαλε μπροστά της μηχανές του μετά από πάρα πολλά χρόνια, όπως ανακοίνωσε η Commemorative Air Force.

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Canadair: Έγινε μάθημα το πάθημα;


Έντονη κινητικότητα παρατηρείται για την υποστήριξη των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Canadair της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι αυτή την φορά να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να βρεί η πυροσβεστική περίοδος έτοιμα, κυρίως τα γερασμένα αεροσκάφη CL-215, με πλήρη επάρκεια ανταλλακτικών.

Δείτε περισσότερα

Νόμος 4451 «περί συστάσεως Υπουργείου Αεροπορίας»


Σαν σήμερα στις 19 Δεκεμβρίου 1929 ψηφίστηκε ο Νόμος 4451 «περί συστάσεως Υπουργείου Αεροπορίας».

Ήταν το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών για τη δημιουργία ενιαίας και ανεξάρτητης Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 2 αυτού «… είναι η ανωτάτη διοικούσα Αρχή των αεροπορικών δυνάμεων της χώρας...».

Δείτε περισσότερα

Πολεμική Αεροπορία: Το πιο σπάνιο αεροσκάφος της


Το 1981 η Πολεμική Αεροπορία προμηθεύτηκε έξι στροβιλοελικοφόρα επιβατικά YS-11A, τα οποία ανήκαν μέχρι τότε στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Πρόκειται για δικινητήρια αεροσκάφη ιαπωνικής κατασκευής που μπορούν να μεταφέρουν 60 επιβάτες.

Δείτε περισσότερα

ΓΕΕΘΑ: Συγκεκριμένη η πρόταση της Boeing για 30 έως 40 F-15


Για συγκεκριμένη πρόταση της Boeing που αφορά στο ενδεχόμενο προμήθειας μαχητικών F-15 έκανε λόγο υψηλόβαθμη πηγή του Ελληνικού Πενταγώνου. Στο ερώτημα μάλιστα εάν υπάρχει περίπτωση η αμερικανική κυβέρνηση να συναινεί στην παραχώρηση του συγκεκριμένου τύπου αεροσκαφών η απάντηση ήταν καταφατική και μάλιστα την χαρακτήριζε "σοβαρή". 

Δείτε περισσότερα

Τη νύχτα που η Πολεμική Αεροπορία κυνηγούσε UFO στο Αιγαίο!


Δεν είναι μόνο η αμερικανική έγκυρη εφημερίδα New York Times που έγραψε για την ενασχόληση με τα UFO των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και ότι στον  “ετήσιο προϋπολογισμό του Πενταγώνου, ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπάρχει ένα κονδύλι 22 εκατομμυρίων που αποδίδεται στην στην Αναγνώριση Προηγμένων Αεροδιαστημικών Απειλών”, όπως ήδη ανέφερε το Militaire.gr.

Δείτε περισσότερα

124ΠΒΕ: Σηκώνει κούτες με τρόφιμα ο Διοικητής- πιλότος μαζί με σμηνίτες και στελέχη και τα παραδίδουν στο Χαμόγελο


Ακόμα μια φορά η Πολεμική Αεροπορία δείχνει το κοινωνικό της έργο - προσφοράς στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Σήμερα στην Τρίπολη στο γραφείο του Χαμόγελου του Παιδιού η 124ΠΒΕ παρέδωσε τρόφιμα και αναγκαία είδη.

Δείτε περισσότερα

Συντριβή μαχητικού MiG-29 της πολωνικής Αεροπορίας


Ένα μαχητικό MiG-29 της πολωνικής Αεροπορίας συνετρίβη 15 χιλιόμετρα από την βάση  23rd Tactical Air Base (23η Βάση Τακτικής Αεροπορίας) στο Mινσκ Μαζοβιέτσκι, κατά τη διαδικασία προσγείωσης(18.12.2017). Σώος ο πιλότος, ο οποίος κατάφερε να χρησιμοποιήσει με επιτυχία το σύστημα εγκατάλειψης του μαχητικού αεροσκάφους.

Δείτε περισσότερα

Ο αντικαταστάτης του F-22 των ΗΠΑ έρχεται το … 2030 - ΒΙΝΤΕΟ


To F-22 είναι ένα από τα καλύτερα μαχητικά στον κόσμο, ωστόσο κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Το θέμα είναι πότε και ποιο μαχητικό μπορεί να αντικαταστήσει ένα από τα μεγαλύτερα "υπερόπλα" των ΗΠΑ; Η απάντηση βρίσκεται … στο μέλλον. Ένα μαχητικό 6ης γενιάς που αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στη δεκαετία του 2030 μάλλον θα είναι το επόμενο εξελιγμένο F-22.


Θάνατος Αξιωματικού της ΠΑ


Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017, εν ενεργεία Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μετά από αναζήτηση συγγενών του παρουσία αστυνομικών οργάνων.


H πρώτη πτήση του ελικοπτέρου V-280 Valor της Bell - ΒΙΝΤΕΟ


Το επόμενο γενικό αεροσκάφος Bell-Helicopter, το V-280 Valor, έκανε την πρώτη του πτήση, ανακοίνωσε η κατασκευαστρια εταιρεία τη Δευτέρα.

Το μαύρο πρωτότυπο, το οποίο μοιάζει με το παλαιότερο V-22 Osprey, το οποίο έφτιαξε επίσης η μονάδα Bell της Textron Inc. και η Boeing Co., ολοκλήρωσε τη συνολική πτήση γύρω στις 2 μ.μ. τοπική ώρα στο εργοστάσιο της Amarillo, Texas, σύμφωνα με την εταιρεία.

Δείτε περισσότερα

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

FOB Ακτίου: Έφτασε το πρώτο E-3F Awacs


Για πρώτη φορά στην ιστορία του FOB Ακτίου προσγειώνεται αεροσκάφος του τύπου. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του E-3F Awacs.

To αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αεροπορική βάση του Avord .

Δείτε περισσότερα

Πρόσκληση Κατάταξης Στρατευσίμων ΠA 2018 Α’ ΕΣΣΟ


Με Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2018 Α΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί στην Πολεμική Αεροπορία, είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:


Βράβευση Αριστούχων Μαθητών Σχολικού Έτους 2016-17 και Πρωτευσάντων στις Παραγωγικές Σχολές της ΠΑ


Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχου (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, η τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2016 – 17, οι οποίοι είναι τέκνα εν αποστρατεία προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ). Επίσης, βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες απόφοιτοι των Παραγωγικών Σχολών της ΠΑ (ΣΙ, ΣΤΥΑ και ΣΥΔ).

Δείτε περισσότερα

Αποδοχή F-35C Lightning II από το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln


Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln (CVN 72) κλάσης Nimitz ανακοίνωσε την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δοκιμών αποδοχής ενός F-35C στο πλαίσιο του προγράμματος αποδοχής FRS (Fleet Replacement Squadron). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση εννέα (9) πιλότοι του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού πιστοποιήθηκαν στη χρήση F-35C Lightning II επί του αεροπλανοφόρου.

Δείτε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ C-27 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ


Μια πτήση ρουτίνας για ένα C27 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, μετατράπηκε σε περιπέτεια.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα με σκοπό να μεταβεί στην Ικαρία και να πραγματοποιήσει αεροδιακομηδή ασθενούς.

Δείτε περισσότερα

Αργεί ακόμα ο κινητήρας του ρωσικού α/φ Su-57 παρά την πρώτη δοκιμή


Το ρωσικό μαχητικό stealth Su-57 πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση φέροντας τους νέους κινητήρες Izdelie-30, όπως ανέφεραν ρωσικά μέσα. Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα. Οι κινητήρες δεν θα είναι έτοιμοι μέχρι το 2025 και δεν θα μπορούν να τεθούν σε μαζική παραγωγή μέχρι το 2027.

Δείτε περισσότερα

Οι Κινέζοι αφήνουν πλέον πίσω τους Ρώσους στην αεροπορική τεχνολογία


Όλα τα ραντάρ αλλά και τα κομπιούτερ (και κατ’ επέκταση όλα τα ηλεκτρονικά) βασίζονται στους «chipset» και στους «processors» (επεξεργαστές) που ανήκουν στην κατηγορία των «semiconductors» (ημιαγωγοί). Ο μεγάλος αντίπαλος των αμερικανικής κατασκευής processors είναι ο κινεζικός της εξαιρετικής Huawei με το όνομα Kirin.

Δείτε περισσότερα

Δέκα κάθετες απογειώσεις που μας άφησαν με το στόμα ανοικτό - ΒΙΝΤΕΟ


Δέκα κάθετες απογειώσεις που χωρίς υπερβολές μας αφήνουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό. Οι πιλότοι που κάνουν αυτού του είδους τις απογειώσεις είναι πραγματικοί… “μάγοι”….Τα λόγια είναι περιττά.

Δείτε το βίντεο